Domácí špagety
4. 4. 2010
Suroviny: 240 g hrubé mouky
2 vejce
2 lžíce vody
Postup: Do prosáté mouky (nejlépe na vál) uděláme důlek, vyklepneme do něj vejce a nožem vmícháváme do nich od středu mouku. Pak přidáme 2 lžíce vody a vypracujeme tuhé těsto, které budeme mlít na masovém strojku s nástavcem s většími dírkami.
Mlýnek upevníme na kuchyňský stůl a do místa, kam budou padat vytvořené špagety, položíme čistou utěrku.
Dlouhé nudle - špagety domácí výroby pak necháme zaschnout. Délku špaget si zvolíme sami (jaká nám nejlíp bude vyhovovat).
Vaříme je pak obvyklým způsobem, jenom chutnat nám budou jinak - lépe, budou naše - domácí!
Mlýnek upevníme na kuchyňský stůl a do místa, kam budou padat vytvořené špagety, položíme čistou utěrku.
Dlouhé nudle - špagety domácí výroby pak necháme zaschnout. Délku špaget si zvolíme sami (jaká nám nejlíp bude vyhovovat).
Vaříme je pak obvyklým způsobem, jenom chutnat nám budou jinak - lépe, budou naše - domácí!
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář